De SPATLAP is het perfecte cadeau voor vaderdag, en wij borduren gratis zijn naam er op! Bestel de SPATLAP voor 9 juni, dan heb je hem zeker in huis voor de vaderdag barbecue! Maar wat moet je eigenlijk nog meer in huis halen om je vader eens extra te verrassen? Volg deze tips, voor een spetterende vaderdag’s barbecue!

 

Tip 1
Betrek Moeders in het plan, zij weet het beste wat Vaders lekker vindt en waar alle keukenspullen liggen. Daarnaast kan ze je helpen om alles geheim te houden.

 

Tip 2
Het is zonde om voor een BBQ een kant en klare gourmetschotel te gebruiken. Koop het vlees van tevoren in, bij een goede slager en marineer deze op tijd. Ga liever voor één goed gerecht, zoals goede spareribs, of een lekkere steak. Of kies voor goede vis! Eens iets anders dan speklapjes die altijd hetzelfde smaken. ;) Goed vlees kost tijd om te bereiden, maar dat betekend ook dat je alles kan voorbereiden!

 

Tip 3
Goede voorbereiding is het halve werk! Als je het vlees, of de vis, ’s ochtends al marineert en klaarmaakt hebben de kruiden tijd om goed in te trekken, maar ook om samen met het sap terug te keren in het vlees. Een goede marinade, of (dry) rub, trekt in het vlees na 2 of 3 uur, samen met het originele vleessap. Hierdoor behoudt het vlees zijn malsheid en wordt het niet droog of taai!

Over kruiden gesproken, verse marinades of rubs maak je het liefst zelf thuis. Gebruik echte citroensap met tijm voor vis, of vers gemalen rozemarijn voor vlees. Zoek een lekker recept uit, met zoveel mogelijk verse producten. Duik samen met moeders en broertjes of zusjes de keuken in en bereid de BBQ goed voor. Misschien mag je zelfs zijn SPATLAP lenen tijdens de voorbereidingen.

 

Tip 4
Lekkere hapjes horen bij een BBQ, haal vader’s favoriete saus, maak mensen blij met een lekkere salade en zorg voor voldoende borden en bestek! Nu is het tijd voor de gasten om te arriveren, misschien kunnen jullie opa en oma uitnodigen, of ooms en tantes! En dan, eindelijk, is het aan vaders om het over te nemen, want dan kan hij zijn SPATLAP gebruiken!

    04-06-2018 13:03     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.