Wil jij voor je bedrijf een een SPATLAP met jouw logo, of wil jij iemand een schort cadeau geven met zijn eigen naam er op? Of het nou professioneel of persoonlijk is, wij hebben aan alle opties gedacht. Het borduren van het leer is bij ons al mogelijk bij afname van één schort, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn!

Wat voor bedrijf je ook hebt, de SPATLAP is ideaal! Hij is geschikt voor een breed aantal toepassingen in de horeca en voor een kapsalon, foodtruck, bloemist of barrista, de SPATLAP beschermt ze allemaal! Het graveren of boduren van de SPATLAP met je eigen logo is altijd mogelijk. Zie de onderstaande voorbeelden en neem voor vragen gerust contact met ons op!
De SPATLAP is hèt ultieme cadeautje voor stoere vaders en moeders, hardwerkend personeel, of een goede vriend. Personaliseer je SPATLAP door een naam, slogan of andere tekst te borduren. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn en is al mogelijk bij afname van één schort! Zie onderstaande voorbeelden en neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

 Ga naar de SPATLAP - Personal schorten!