De SPATLAP ondersteund jou, of je personeel, tegen vele spetters, hitte en stootjes! Hij is gemaakt van echt leer, wat erg sterk en robuust is. Daarnaast gaat hij ook erg lang mee, maar het heeft bij soms wel een extra beetje liefde nodig. Hou je onderstaande tips aan, dan gaat hij jaren mee en wordt hij eigenlijk bij elk gebruik een beetje mooier.

Tip 1
Bij gebruik van de SPATLAP, zullen er veel spetters op hem komen. Wat je het beste kan doen om je schort net te houden is zorgen dat vlekken niet te lang intrekken. Je kan heel gemakkelijk met een nat doekje je schort schoon maken. Gebruik hierbij geen zeep, dit ontvet het leer.

Tip 2
Om hem een extra lange levensduur te garanderen is het verstandig om hem af en toe in te vetten wanneer hij droog is. Dit doe je als volgt. Eerst zorg je er voor dat hij goed droog en schoon is. Smeer hem vervolgens volledig in met blanke schoensmeer. Wees niet te zuinig met het vet. Laat dit gerust een kwatiertje intrekken. Daarna pak je een schone en droge doek en poets je het overtollige vet er af. Hierdoor wordt hij weer helemaal vuilafstotend!

Tip 3
Is hij heel erg nat geworden, bijvoorbeeld omdat het regent? Leg het schort dan niet op een te warme plek, dus zeker niet op de verwarming. Als je schort te snel droogt dan droogt het leer uit. Hierdoor komen er scheurtjes in het leer, en dat wil je zeker voorkomen!

Tip 4
De SPATLAP is volledig gemaakt van leer, wat op den duur rekt. Hij is verstelbaar, dus dat is geen enkel probleem. Maar zoveel dat hij uitrekt, krimpt hij niet meer in. Probeer hem dus niet teveel te rekken, bijvoorbeeld door spullen in de zakjes te proppen, dan behoudt hij mooi zijn vorm. 

Tip 5
Je draagt hem natuurlijk het liefst de hele dag, dus deze tip is een beetje overbodig. Mocht je je leren schort ergens toch opbergen doe dit dan niet op een luchtdichte plaats. SPATLAP is een natuurproduct, dat het liefst veel wil ademen. Opgevouwen in de kast vindt hij dan ook veel fijner!

Hou je aan deze tips, dan blijft je SPATLAP, en jij dus, blij voor vele jaren!

    04-06-2018 10:58     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.